* click pentru a schimba imaginea
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

 

 

Vinurile

 • Merlot Stenota: Soi frantuzesc, adoptat de mult in tara noastra, apreciat fiind pentru calitatea si fructuozitatea productiei sale. Fermentat la temperatura controlata, vinul de o culoare rosu rubinie, dezvolta arome complexe de zmeura, cirese, coacaze, cu note secundare de ciocolata. Un vin cu o savoare remarcabila, complex, cu taninuri blande, care se asociaza perfect cu preparate din carne de vita, muschi de porc, fazan. A se servi la 15 - 16 *C.
 • Feteasca Neagra Stenota: Soi autohton, stravechi, apreciat fiind pentru calitatea si naturaletea productiei sale. Fermentat la temperatura controlata, vinul de o culoare rosu violacee, dezvolta arome complexe de visine si prune uscate, cu note secundare de piper. Un vin cu o savoare remarcabila, rotund, complex, cu alcoolul bine integrat, care se asociaza perfect cu preparate din carne de miel la gratar, muschi de porc. A se servi la 15 - 16 *C.
 • Feteasca Alba Stenota: Soi autohton cu cea mai larga raspandire, a carui existenta se pierde in istorie. Fermentat la temperatura controlata, vinul este de o finete deosebita, catifelat, amplu, modern, cu arome ierboase si usoare tente florale si de citrice. Un vin cu o savoare remarcabila care se asociaza perfect cu preparate din carne alba. A se servi racit la 8 - 10 *C.
 • Roze Stenota: Stenota roze este un vin creat pe structura suplă și echilibrată în același timp, a celui mai vechi soi românesc rămas de strajă în cetatea viticulturii naționale de mii de ani. Are o identitate semnată ferm prin aromele de frăguțe, căpșuni, fructe exotice, cu senzații de fructe roșii coapte. Este partenerul perfect al serilor toride de vară ce însoțește cu eleganță și rafinament preparate din fructe de mare, salate, mezeluri uscate, paste și carne albă. Temperatura de servire este de13° C.
 • Sauvignon Blanc Stenota: Sauvignon Blanc - soi franțuzesc, adoptat de mult în cetatea viticulturii naționale, apreciat fiind pentru calitatea și fructuozitatea producției sale. Fermentat la temperatură controlată, vinul dezvoltă arome complexe de flori albe și flori de câmp, grapefruit și soc. Un vin cu o savoare remarcabilă, catifelat, cu ușoare note mediteraneene. Se asociază perfect cu salate de vară, paste, brânzeturi, pește și carne albă. Temperatura de servire: 10°-12° C.
 • Sauvignon Blanc Master: Culoarea galben strălucitor este în perfectă armonie cu aromele vegetale, completate de notele de fructe tropicale și agrișe, cu gustul intens de flori de soc și liliac, culminând într-un postgust proaspăt şi intens. Temperatura de servire: 10-12°C
 • Cabernet Sauvignon Master: Un vin fin, corpolent și catifelat, în care aromele clasice de fructe de pădure (mure, coacăze) și ciocolată neagră sunt completate de nuanțele de vanilie, taninurile sunt bine integrate. Temperatura de servire: 18-20°C
 • Merlot Master: Vin echilibrat, complex, exploziv, ușor de băut, cu o frumoasă culoare rubinie, gustativ găsim arome de fructe de pădure cu tuse de nucă de cocos și vanilie. Temperatura de servire: 18-20°C
 • Cabernet Sauvignon Valar: Un vin roşu care exprimă adevărata valoare a podgoriei Dealu Mare, rubiniu, dens, cu arome de fructe de pădure: mure, fragi şi afine. Gustul este intens, catifelat, cu arome şi taninuri bine integrate.
 • Cabernet Sauvignon Merlot Valar: Un vin special cu arome elegante de coacăze negre şi prune uscate. Gustul este plăcut şi pune în valoare fructuozitatea deosebită completată de taninurile foarte fine.
 • Fetească albă + Muscat Ottonel Valar: Aromat de Urlaţi un vin cu arome intense de flori, fructe, condimente, toate armonios integrate într-un cupaj aproape perfect, cu o savoare deosebită.
 • Feteasca Alba Valar: Feteasca Albă un vin proaspăt, cu note fine de piersică şi caisă. Gustul echilibrat, vioi este pus în valoare prin asocierea cu preparate din peşte, pui sau legume.
 • Roze Valar: Vin fructat, cu arome de fragi, căpşuni şi nuanţe de trandafir. Este echilibrat şi bine structurat, uşor de băut. Un excelent partener pentru verile toride şi nu numai.

back to top