* click pentru a schimba imaginea
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

 

 

Vinurile

  • Merlot: Soi frantuzesc, adoptat de mult in tara noastra, apreciat fiind pentru calitatea si fructuozitatea productiei sale. Fermentat la temperatura controlata, vinul de o culoare rosu rubinie, dezvolta arome complexe de zmeura, cirese, coacaze, cu note secundare de ciocolata. Un vin cu o savoare remarcabila, complex, cu taninuri blande, care se asociaza perfect cu preparate din carne de vita, muschi de porc, fazan. A se servi la 15 - 16 *C.
  • Feteasca Neagra: Soi autohton, stravechi, apreciat fiind pentru calitatea si naturaletea productiei sale. Fermentat la temperatura controlata, vinul de o culoare rosu violacee, dezvolta arome complexe de visine si prune uscate, cu note secundare de piper. Un vin cu o savoare remarcabila, rotund, complex, cu alcoolul bine integrat, care se asociaza perfect cu preparate din carne de miel la gratar, muschi de porc. A se servi la 15 - 16 *C.
  • Feteasca Alba: Soi autohton cu cea mai larga raspandire, a carui existenta se pierde in istorie. Fermentat la temperatura controlata, vinul este de o finete deosebita, catifelat, amplu, modern, cu arome ierboase si usoare tente florale si de citrice. Un vin cu o savoare remarcabila care se asociaza perfect cu preparate din carne alba. A se servi racit la 8 - 10 *C.
  • Cabernet Sauvignon Master: Un vin fin, corpolent și catifelat, în care aromele clasice de fructe de pădure (mure, coacăze) și ciocolată neagră sunt completate de nuanțele de vanilie, taninurile sunt bine integrate. Temperatura de servire: 18-20°C
  • Merlot Master: Vin echilibrat, complex, exploziv, ușor de băut, cu o frumoasă culoare rubinie, gustativ găsim arome de fructe de pădure cu tuse de nucă de cocos și vanilie. Temperatura de servire: 18-20°C
  • Sauvignon Blanc Master: Culoarea galben strălucitor este în perfectă armonie cu aromele vegetale, completate de notele de fructe tropicale și agrișe, cu gustul intens de flori de soc și liliac, culminând într-un postgust proaspăt şi intens. Temperatura de servire: 10-12°C

back to top