* click pentru a schimba imaginea
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

 

 

Activitati

 

CONFERINŢA CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ, SIMPOZIONUL „ZILELE FRANCISC I. RAINER” 2016, ANTROPOLOGIE ŞI SPIRITUALITATE

Stenota isi extinde portofoliul de clienti si in judetul Brasov;

In perioada 29 – 31 august 2014, STENOTA WINERY a desfasurat actiuni de promovare a vinurilor sale in Poiana Brasov, la Hotel Alpin.
Actiunile au inceput vineri, 29 august 2014, cu instalarea standului personalizat de prezentare in gradina de vara Forest a hotelului Alpin.
Clientii hotelului s-au aratat interesati de vinurile STENOTA si au dorit sa deguste din fiecare soi in parte, urmand apoi sa comande soiul respective, la servirea preparatelor culinare. Recomandarea de asociere a preparatelor culinare cu soiurile de vinuri servite a fost facuta de catre somelierul Catalin Baluta.
Actiunile au continuat in gradina de vara Forest pana in jurul orelor 23.00, precum si a doua zi, sambata 30 august, pana la ora 15.30; dupa aceasta ora, standul de prezentare a fost mutat in interiorul hotelului Alpin, in spatial denumit Lobby. Aici clientii hotelului au putut continua degustarea si au comandat soiurile de vin preferate. Majoritatea clientilor hotelului s-au interest si de unde pot fi achizitionate vinurile Stenota, in afara de incinta hotelului.
STENOTA WINERY doreste sa extinda astfel de actiuni si in alte locatii si este interesata de noi colaborari cu parteneri seriosi, pentru satifacerea unui numar cat mai mare de cunoscatori de vinuri.

 

O MICA petrecere....in familia STENOTA alaturi de Restaurantul Dealu Mare Urlati si invitatii lor

 

Sambata, 7 Martie 2015, am sarbatorit alaturi de Restaurant Dealu Mare Urlati-Prahova, Ziua Femeii. Am avut parte de o atmosfera superba, plina de voie buna si distractie, asa cum Romanul stie sa o faca Singurul inconvenient … petrecerea a durat prea putin, s-a terminat pe la 4:00AM.

Am premiat cei mai tari dansatori de LIMBO si nu numai.

Ne-am simtit minunat şi ne-am propus sa revenim, fara a fi la mijloc un eveniment special, ci doar din dorinta de a fi impreuna cu prietenii nostrii de la Restaurant Dealu Mare din Urlati-Prahova, intr-un loc primitor, cald si cu personal binevoitor.

Dupa cum spunea unul dintre invitatii nostri, drumul prin orasul Urlati catre locatie nu prevesteste in nici un fel ca dincolo de brazii inalti, ti se deschide un mic paradis. Am petrecut intreaga zi intr-un loc plin de eleganta, rafinament si stil, intr-o atmosfera de o familiaritate exceptionala, cu nenumarate atractii pentru orice varsta.

Feedback-ul de la petrecere a fost pozitiv, toata lumea s-a simtit minunat si la succesul petrecerii au contribuit si cei din echipa lui Dj Fix It din plin, sonorizarea fiind una foarte buna si nu in ultimul rand profesionalismul echipei restaurantului Dealu Mare Urlati - Prahova.

Asadar lasam pozele sa vorbeasca fiind in acelasi timp semnatura atmosferei create de Ziua Femeii.

 

Winetaste - Thailand Embassy - 11 Septembrie 2015 - O zi speciala, o locatie de poveste,bucate alese, degustatori fini si pretentiosi, un final de success!!!

top